Voor meer informatie, email naar: contact@feestlocatie.nl

Hart van Holland

Hart van Holland

Recht uit het hart
  • Tel: 033 – 247 14 14
  • Address: Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk, Nederland
  • Email: administratie@opvallendgenoeg.nl
  • https://hartvanholland.nl

Company Detail

Het hotel en de gigantische parkeerplaats voor de deur van Hart van Holland; die hadden we al. De dertig (!) ruimtes, met ieder een eigen, uniek gezicht en dito mogelijkheden, zijn nieuw.

De vernieuwde multi-locatie is nu extra geschikt voor alle soorten events en bijeenkomsten. De grootste beurzen, congressen, productpresentaties en bedrijfsfeesten kunnen hier met alle gemak tot 3.000 relaties ontvangen in de 6.000 m2. Het kleinere bedrijf, dat met haar 5 medewerkers een vergadering, borrel en – waarom ook niet – een diner buiten de eigen kantoordeuren wenst, vindt ook hun ideale ruimte vanaf 20 m2. Een overnachting met uitgebreid ontbijt in een van de 110 hotelkamers na afloop maakt jouw event meer dan compleet.

Verrassend multifunctioneel

 

Multifunctionaliteit staat voorop, zowel in ons kleinste ‘kamertje’ tot aan de megahal. De industriële beursvloer van 6.000 mis reusachtig, voorzien van een eigen entree en kijkt uit over bijna 700 parkeerplaatsen. De technische faciliteiten zijn meer dan modern en ruimschoots aanwezig zodat allerlei ideeën kunnen worden uitgevoerd, van waanzinnig tot soms ook krankzinnig. Elke ruimte kunnen wij transformeren: we veranderen de opstelling, indeling, aankleding en functie in een handomdraai. Wij werken alleen op maat en denken niet in afgebakende ruimtes. Laat staan in hokjes.

Wij maken het verschil door te verrassen, multifunctioneel en anders te denken. En door de kunst van het ultieme verwennen natuurlijk. Want, echt verwend worden, went namelijk nooit.